Training Ouder&Kind

Meer behoefte aan: aandacht, rust, energie en genietmomenten in het gezin?

Dan kun jij als ouder samen met je kind de training Mindfulness-yoga Ouder&Kind volgen!

In deze training ervaren jullie samen veel mindfulness- en yoga oefeningen aan de hand van verschillende thema's. Zo leren jullie op een speelse manier allerlei mindfulnessvaardigheden om in het dagelijks leven toe te passen. In deze training komen veel oefeningen van de kinder- en tienermindfulnesstraining voor die gebaseerd zijn op de volwassenen MBSR-(mindfulness)training.

Voor meer informatie over de inhoud van de training kinder- en tienermindfulness klik hier.

 

 

 

 

Mindful parenting training voor meer rust en balans in je gezin

Wat is Mindful Parenting?

Een 8-weekse aandachttraining specifiek ontwikkeld voor ouders.
De training omvat naast reguliere mindfulness oefeningen vele (praktische)oefeningen die jou als ouder kunnen ondersteunen in het trainen van aandachtig ouderschap.
Het basisconcept van mindfulness: ‘doelbewust aandacht geven, zonder oordeel, in het huidige moment’ loopt als rode draad door de training. 

Door middel van praktische oefeningen en uitleg over de theorie leer je hoe je op een andere manier om kunt gaan met dagelijkse opvoedstress en grenzen. Automatische (opvoed)patronen zul je gaandeweg makkelijker herkennen. Je traint om meer vanuit het hier en nu te leven, met een frisse blik naar je kind, jezelf en je ouderschap te kijken en meer te genieten van de kleine dingen.

Het ouderschap kan gepaard gaan met uiteenlopende emoties van vreugde en dankbaarheid tot verdriet, schuld en onmacht. Met verschillende meditaties en zelfcompassie-oefeningen leer je hoe je om kunt gaan met lastige emoties en gevoelens.

Jouw kind groeit elke dag, net als jij!
In deze training staat jouw groeiproces in het geven van bewuste aandacht aan je kind(eren), jezelf en de mensen om je heen centraal.

Ga voor meer informatie naar: www.mindfulnessbydaphne.nl

186352-OX6PRY-543
foto ballonnen 2
to top button