Ouders & onderwijs

Voor ouders, leerkrachten en ander onderwijspersoneel biedt Rosanne van MindfulYogaKids, vanuit haar andere onderneming Studio MiYo, veel aan op het gebied van mindfulness en yoga. Heb je een druk gezinsleven en wil je meer rust en inzicht in je stresspatronen? Ga dan op een 1-
daagse retreat om met yoga-, mindfulness- en stress inzichtsoefeningen volledig tot rust te komen. Je ervaart en leert praktische oefeningen over hoe jij meer balans kunt creëren in het dagelijks leven.

Aan docenten geeft MindfulYogaKids verschillende trainingen en opleidingen. Wil je leren hoe je yoga en/of mindfulness voor meer ontspanning en energie kunt toepassen in de klas en/of bij jezelf? Dan is dit echt iets voor jou!

Mindful ouderschap

Yoga en Mindfulness lessen speciaal ontwikkeld voor ouders. Hoe jij omgaat met stress als (werkende) ouder staat in deze lessen centraal. Hoe balanceer je de verplichtingen die bij het ouderschap komen kijken met de rust en vertrouwen die je graag wilt ervaren en hoe krijg je meer ontspanning in stressvolle tijden? Dat is wat je leert in de 1-daagse retreat. Rosanne, geeft vanuit Studio MiYo, een aantal keer per jaar deze relaxte retreat speciaal voor ouders. Wil jij juist een yoga en/of mindfulness training of -opleiding aan ouders aanbieden? Ook dan zit je bij Rosanne aan het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Yoga en mindfulness in het onderwijs

Wil jij weten hoe je yoga en mindfulness in het onderwijs kunt implementeren? Rosanne biedt vanuit
Studio MiYo diverse trainingen en opleidingen aan. Schuif aan bij een vooraf geplande training of organiseer een training naar wens voor alle leerkrachten en ander onderwijspersoneel. Waarom de
train de trainer yoga-mindfulness opleiding volgen? De korte praktische oefeningen zorgen voor meer rust, concentratie en frisse energie in de klas en bij jezelf. Het is een win-win situatie!

NPO-gelden

Werk jij in het onderwijs en wil jij yoga of mindfulness trainingen aanbieden aan je leerlingen of aan
een team van leerkrachten en ander onderwijs personeel? Grote kans dat dit gesubsidieerd kan
worden. Lees hier het volledige artikel: NPO-gelden en MindfulYogaKids.

Rosanne van MindfulYogaKids & Studio MiYo

Als leerkracht op de basisschool heb ik ervaren dat kinderen in deze prestatiemaatschappij snel (toets)stress hebben en zichzelf teveel vergelijken met anderen. Ook merkte ik dat kinderen door alle prikkels die zij gedurende de dag om zich heen hebben, minder goed weten hoe zij zich kunnen concentreren en ontspannen. Met MindfulYogaKids kies ik ervoor om met alle ervaringen die ik heb opgedaan in het onderwijs, de mindfulness en yoga, daaraan veel aandacht te geven. Meer weten over Rosanne? Je leest het hier.

DSC_4992
onderwijs en yoga of mindfulness
Mindfulyogakids en onderwijs
to top button