Rosanne Haringhuizen

DOCENT MINDFULNESS & YOGA VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN
Mijn naam is Rosanne Haringhuizen en ik woon samen met mijn vriend, dochtertje en zoontje op een leuke plek in de buurt van Haarlem. Na ruim 10 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben, geef ik nu al meer dan 7 jaar met veel plezier mindfulness- en yogalessen, vitaliteitstrainingen en workshops aan kinderen, ouders en docenten. Ook werk ik regelmatig als invalleerkracht op verschillende basisscholen.
 

Als leerkracht op de basisschool heb ik ervaren dat kinderen in deze prestatiemaatschappij snel (toets)stress hebben en zichzelf teveel vergelijken met anderen. Ook merkte ik dat kinderen door alle prikkels die zij gedurende de dag om zich heen hebben, minder goed weten hoe zij zich kunnen concentreren en ontspannen. Met MindfulYogaKids kies ik ervoor om met alle ervaringen die ik heb opgedaan in het onderwijs, de mindfulness en yoga, daaraan veel aandacht te geven.

In mijn lessen leer ik kinderen op een speelse en plezierige manier onder andere: aandacht te geven aan zichzelf en aan wat er ‘nu’ is, te vertrouwen op hun eigen kwaliteiten en meer rust in lichaam en hoofd te krijgen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind echt gezien wordt en ik zorg voor een fijne, veilige sfeer waarin kinderen zich welkom voelen. ‘Je bent goed zoals je bent!’ De kinderen leren in de lessen vaardigheden die ze kunnen toepassen in het dagelijks leven en waar ze de rest van hun leven veel aan hebben.

Als je meer wilt weten over MindfulYogaKids, mindfulness en yoga voor kinderen, ouders en docenten, lees dan verder op de website of neem contact met mij op.

Hopelijk tot snel in een van mijn lessen, trainingen of workshops. Ik kijk ernaar uit!

 

Opleidingen & ervaringen

Deze organisaties gingen jou voor: