Workshop leidsters kinderdagverblijf

Deze workshop is mooi moment om de jullie te inspireren met peuteryoga, peuterdans en peutermindfulness. 

Tijdens de workshops krijgen de deelnemers kort uitgelegd waarom yoga en mindfulness al zo waardevol is om aan kleine kinderen te geven en doen de leidsters met een peuteryoga-dansles mee. Door zelf mee te doen, onthouden je hoofd en lichaam alles nog veel beter. Ook ervaar je op een leuke manier hoe zo’n yoga avontuur voor peuters zal zijn!


Door deze les samen te volgen, komt er ook nog eens gelijk een stukje teambuilding aan te pas en hebben de deelnemers zelf ook meteen een mooie tijd vol met plezier, beweging en ontspanning. Een win-win situatie!

Kindermindfulness wat is het

Peuteryoga-dans in kinderdagverblijf

Gedurende deze peuteryoga-dansles komen er veel praktische voorbeelden voorbij die je de volgende dag meteen kunt toepassen bij het thema waar jullie mee bezig zijn. Ook kan je de algemene voorbeelden (zoals: dieren, het weer, de natuur, etc.) weer toepassen bij allerlei andere thema’s en (prenten)boekjes die nog gaan komen.

Naast de peuteryoga-dansles zijn er ook veel extra oefeningen tijdens deze workshops, zoals: extra aandacht oefeningen, liedjes, versjes, dansjes, zintuigoefeningen en massages (een tekening op de rug).

De workshops worden naar wens gemaakt naar het thema waar jullie op dat moment mee bezig zijn of bijna mee gaan beginnen.

Mindfulyogakids

Hoe gaat het in zijn werk?

Er wordt op maat gewerkt, hierdoor sluit de workshop bij jou aan. In de offerte die je van mij krijgt staat de eenmalige training van 1,5 uur of een tweemalige training van 1,5 uur. Bij iedere workshop zullen er weer heel veel verschillende nieuwe oefeningen zijn: heel leuk om jullie dan te weer inspireren met nieuwe ideeën passend bij thema naar wens. 

De workshop is inclusief: alle materialen, een hand out van het yoga avontuur met alle oefeningen en voor iedereen een leuk cadeautje als aandenken aan de workshop peuteryoga-dans!