Ouder&kind workshops

Ouder&Kind yogaworkshop 2-4 jaar, 4-8 jaar en 8-13 jaar op vrijdag, zaterdag of zondag.

Samen ontspannen en samen plezier hebben. Het is tijd voor we-time! Doen jullie mee met de ouder&kind yogaworkshop in Santpoort-Noord?

Deelname aan deze workshop is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. Dit gebeurt op een ontspannen en speelse manier. Dat je kind zich gezien en veilig voelt, staat centraal gedurende de workshop. Hierdoor wordt de ontwikkeling en het zelfvertrouwen gestimuleerd. Tijdens de workshop gaan jullie samen op yoga&mindfulness avontuur en ervaren jullie veel yoga- en mindfulnessoefeningen.

Ouder&Kind op yoga-avontuur

Tijdens de ouder&kind yogaworkshop worden speelse yogaoefeningen afgewisseld met: (fantasie)spel, muziek, adem/ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, voel-, ruik- luister- of raadspelletjes, kindermassage en verhalen. Om de maand is er een nieuw thema en een nieuw yoga-avontuur. Een mooi moment om samen steeds weer nieuwe vaardigheden te leren. Ervaring met yoga is niet nodig. De lessen worden op maat gemaakt, zodat het past bij jou en je kind.
Tip: Trek comfortabele kleding aan.

Opa, oma, broers, zussen of de oppas zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Mindfulness voor Ouder&Kind

Tijdens de workshop komt ook mindfulness aan bod. Mindfulnessoefeningen voor ouder en kind zorgen voor meer aandacht, rust, energie en genietmomenten in het gezin.

In deze workshop komen veel oefeningen van de kinder- en tienermindfulnesstraining voor die gebaseerd zijn op de volwassenen MBSR-(mindfulness)training. Voor jou zijn er ook oefeningen uit de volwassenen MBSR-(mindfulness)training. Dit onderdeel bestaat onder andere uit zintuigoefeningen, concentratiespellen en aandachtsoefeningen. Samen leer je vaardigheden die goed toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Kleine groepen

De Ouder&Kind workshops worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 kinderen. Hierdoor is er voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen. Liever alleen met je kind de workshop volgen? Dat kan. MindfulYogaKids biedt ook privélessen aan. Neem gerust contact met mij op voor het inplannen van een privéworkshop.

Yoga en Mindfulness bij MindfulYogaKids

Rosanne Haringhuizen is mindfulness- en yogatrainer voor kinderen en volwassenen. Samen met jullie gaat zij er een mooie dag van maken. Interesse in de Ouder&Kind yogaworkshop? Het lesrooster en de tarieven staan op de website. Wil je liever nog wat meer informatie of je direct aanmelden? Neem dan gerust contact met mij op.

Meer interesse in ontspannings- en aandachtsoefeningen voor volwassenen voor meer rust, concentratie, veerkracht en vitaliteit? Neem dan eens een kijkje bij Studio MiYo. Vanuit mijn bedrijf Studio MiYo geef ik Mind&Yoga lessen, trainingen, workshops en retreats aan: jongeren, studenten en volwassenen. Thuis, op school, op de werklocatie of online.
Mind&Yoga: Voor meer ontspanning & balans in werk en leven.