TRAININGEN

MindfulYogaKids biedt diverse trainingen aan. Zo zijn er de kindermindfulness trainingen, de ‘Grip op Stress’ training voor ouders en docenten, maar ook trainingen gericht op andere beroepen en levenssituaties. 

Meer weten over de trainingen? Bekijk het aanbod hieronder of neem contact met mij op.

Kindermindufulness mindfulyogakids

Het trainingsaanbod bij MindfulYogaKids

kindermindfulness in de klas

Kindermindfulness training

De kindermindfulness trainingen van MindfulYogaKids zorgen voor een betere concentratie bij kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar oud. Kindermindfulness trainingen leren hen beter om te gaan met stress, prestatiedruk en angst. Daarbij werkt het erg goed tegen somberheid en het overprikkeld zijn.

Op de website vind je meer uitleg over waar kindermindfulness over gaat. Meer weten over de training? Klik dan op onderstaande button.

Vitaliteitstraining: In Balans

Grip op stress. Van werkdruk naar werkgeluk. Meer balans in werk en (gezins)leven. Deze ‘In Balans’ training werkt preventief tegen het gevoel van chronische negatieve stress. Je vergroot je veerkracht voor tijden dat dit nodig is. Ervaar je al veel stress en heb je het gevoel van vaak ‘aan’ staan of ga je richting overspannenheid? De training geeft je veel inzichten, handvaten en praktische opdrachten hoe je weerbaarder wordt tegen stress.

Rust en Aandacht in de klas

Tijdens deze training zullen er aandachtsoefeningen, bewegingsoefeningen en waarnemingsspelletjes worden gedaan. Kinderen worden zich er spelenderwijs van bewust hoe hun aandacht werkt. Zij leren vaardigheden die ze in het dagelijks leven, thuis en op school kunnen toepassen.

In deze 8 weken geef ik wekelijks een training. Dit kan voor de hele klas waarbij de leerkracht aanwezig is of twee keer achter elkaar waarbij de groep in tweeën wordt gesplitst. De training kan ook na schooltijd worden gegeven.

Deze organisaties gingen jou voor: