Yoga in de klas

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

De peuteryoga-danslessen zijn vrolijke lessen vol peuterpret, ontspanning en bewegingsplezier.

In een half uur neem ik de kinderen mee op yoga avontuur in de vertrouwde omgeving van hun eigen groep. Doordat de leidsters zelf ook meedoen met de les, weten zij wat de kinderen ervaren. Zo kunnen zij er later nog eens met de kinderen over praten of bepaalde oefeningen met de groep herhalen.

Elk yoga avontuur heeft een bepaald thema, bijvoorbeeld een prentenboek, de seizoenen, Pasen, de dierentuin, de kinderboerderij of op reis.

De lessen kunnen afgestemd worden op het thema waarmee u op dat moment werkt.

Ook is het mogelijk om voor ouderavonden introductie workshops mindfulness of mindfulness gecombineerd met yoga te boeken. Deze zijn gericht op volwassenen, met een link naar de belevingswereld van kinderen. U krijgt handige tips mee die in de klas of thuis te gebruiken zijn.

Heeft u als kinderdagverblijf of peuterspeelzaal interesse of wilt u een les voor peuters en hun ouders samen organiseren? Neem dan voor verdere informatie en prijsindicatie contact met mij op.

Meer interesse in Mindfulness en Yoga voor volwassenen? Neem dan eens een kijkje bij Studio MiYo.
Studio MiYo geeft Mindfulness en Yoga aan: jongeren, studenten, volwassenen.  Ik geef lessen, trainingen, workshops en retreats. Thuis, op school, op de werklocatie of online.
Mindful Yoga: Voor meer ontspanning & balans in werk en leven.

Op school, NSO en BSO

Kinderyoga kan ook op de basisschool, NSO en BSO gegeven worden als keuze-activiteit.

Kinderyoga draagt positief bij aan de concentratie van de kinderen en geeft hen zelfvertrouwen en meer rust.

Ik denk graag met jullie mee. Zo kan ik de lessen op maat maken en laten aansluiten op lopende thema’s. Geen extra ruimte om yoga te beoefenen? Kies dan voor stoelyoga!

Ook geef ik lessen in de schoolvakanties. Als je als NSO of BSO afwisseling en inspiratie zoekt, denk dan eens aan een kinderyogales!

 

Workshops voor het team en ouders

Met veel plezier verzorg ik een vrolijke en dynamische kinderyoga workshop op studiedagen en ouderavonden. De workshop yoga kan gecombineerd worden met mindfulness. De workshops zijn gericht op volwassenen, met een link naar de belevingswereld van kinderen. Je krijgt handige tips mee die in de klas of thuis te gebruiken zijn.

Leerkrachten en ouders hoeven geen ervaring te hebben met yoga. Het is toegankelijk voor iedereen.

Heb je interesse in kinderyogalessen of een workshop kinderyoga? Neem dan voor verdere informatie en prijsindicatie contact met mij op.

Meer interesse in Mindfulness en Yoga voor volwassenen? Neem dan eens een kijkje bij Studio MiYo.
Studio MiYo geeft Mindfulness en Yoga aan: jongeren, studenten, volwassenen.  Ik geef lessen, trainingen, workshops en retreats. Thuis, op school, op de werklocatie of online.
Mindfulness en Yoga: Voor meer ontspanning & balans in werk en leven.