Ouders & Docenten

Voor ouders, leerkrachten en ander onderwijspersoneel biedt Rosanne van MindfulYogaKids, vanuit haar andere onderneming Studio MiYo, veel aan op het gebied van vitaliteit, mindfulness en yoga. Heb je een druk gezinsleven en wil je meer rust en inzicht in je stresspatronen? Ga dan op een 1-daagse retreat om met yoga-, mindfulness- en stress inzichtsoefeningen volledig tot rust te komen. Creëer meer balans in je dagelijks leven!

Aan docenten geeft MindfulYogaKids verschillende trainingen en opleidingen. Wil je leren hoe je yoga en/of aandachtsoefeningen voor meer ontspanning en energie kunt toepassen in de klas en/of bij jezelf? Dan is dit echt iets voor jou!

Ook is er de mogelijkheid om de vitaliteitstraining ‘Grip op stress’ te volgen. Een praktische en effectieve training voor meer balans in werk en (gezins) leven.

Ontspanning, geluk en energie in werk&gezinsleven

Vitaliteitstrainingen speciaal ontwikkeld voor ouders. Hoe jij omgaat met stress als (werkende) ouder staat in deze training centraal. Hoe balanceer je de verplichtingen die bij het ouderschap komen kijken met de rust en vertrouwen die je graag wilt ervaren en hoe krijg je meer ontspanning in stressvolle tijden? Dat is wat je leert in de 1-daagse retreat en / of de training ‘Grip op Stress’. Rosanne, geeft vanuit Studio MiYo, een aantal keer per jaar deze relaxte retreat.
De volgende dagretreat is op zondag 6 oktober 2024. Locatie: het mooie Eemklooster van Amersfoort.
De praktische training ‘Grip op stress’ speciaal voor ouders is mogelijk op aanvraag.
 

Yoga en mindfulness in het onderwijs

Wil jij weten hoe je yoga en mindfulness (rust en aandacht) in het onderwijs kunt implementeren? Rosanne biedt vanuit Studio MiYo diverse trainingen en workshops aan. Zo is de training ‘Grip op Stress’ ook ideaal voor studie- of inspiratiedagen. Schuif aan bij een vooraf geplande training of organiseer een training naar wens voor alle leerkrachten en ander onderwijspersoneel. 
Waarom de train de trainer yoga-mindfulness training volgen? De korte praktische oefeningen zorgen voor meer rust, concentratie en frisse energie in de klas en bij jezelf. Het is een win-win situatie!
 
Wil jij juist een vitaliteits-, yoga-, mindfulnesstraining of workshop aan ouders aanbieden? Ook dan ben je bij Rosanne aan het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Foto warrior herfst Eemklooster
Presentatie
Mindfulyogakids en onderwijs

NPO-gelden

Werk jij in het onderwijs en wil jij vitaliteits-, yoga- of mindfulnesstrainingen aanbieden aan je leerlingen of aan een team van leerkrachten en ander onderwijs personeel? Grote kans dat dit gesubsidieerd kan worden. Lees hier het volledige artikel: NPO-gelden en MindfulYogaKids.
 

Rosanne van MindfulYogaKids & Studio MiYo

Als leerkracht in het onderwijs heb ik van dichtbij meegemaakt hoe leerkrachten uit balans raakten door de continue werkdruk. Na een aantal mindfulness- en yogaopleidingen ben ik lessen, workshops en trainingen gaan geven aan collega’s, leerkrachten en ouders. Het gevolg? Meer ontspanning en inzicht in werkdruk- en stresspatronen. Frisse energie en zo meer betrokkenheid bij hun werk en dagelijks leven.🌿Dit is de drijfveer achter Studio MiYo. Meer weten over Rosanne? Je leest het hier.